Take what you can, spread more

Предстои откриване на Училищната Академия на Телерик!

School Academy - logo

Училищната Академия на Телерик стана може би най-доброто място за подготовка за Националната олимпиада по информационни технологии в последните няколко години.  Почти всички лауреати на олимпиадата са били на поне няколко срещи на инициативата. Отделно, срещите на Училищната Академия са доста интензивни и дават добри основи за изучаването на всякакви както нови, така и вече утвърдили се технологии.

Само след няколко дни ще се проведе откриващата среща за тази учебна година, в която ще почнем от самите основи на софтуерното инженерство. В тази първа среща ще се запознаем с технологиите нужни за разработване и поддържане на уеб сайтове. Няма нужда да споменаваме популярноста на уеб сайтовете, но трябва да отбележем, че тези технологии все повече и повече навлизат в разработката на приложения за мобилни телефони, таблети, дори и десктоп машини (вземете за пример Windows 8).

Така че, ако сте заинтересувани от разработката на уеб сайтове и сте начинаещ – това е must attend среща за вас! А ако не си падате толкова по web разработка – ще се запознаете с технологиите, с които един ден ще се пишат големи части от desktop и mobile приложенията. Допълнително, ИТ теста който ще проведем първия ден със сигурност ще обогати ИТ културата ви

Тук можете да намерите повече информация и да се регистрирате за участие в събитието – всички са добре дошли и първите 120 регистрации са вече факт (а имаме около 200 – 250 места), така че побързайте!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>