Take what you can, spread more

Хайде да WordCamp-им!

WordCamp logo

WordCamp е световна конференция за WordPress

Най-голямото ежегодно събитие за WordPress в България предстои! Регистрацията тече, приготовленията са започнали, кафето е поръчано, тениските се плетат… добре де, не е поръчано кафето все още, но ще бъде :). Събитието ще се проведе в залите на Академията на Телерик, за което ние сме супер щастливи.

Тази година конференцията ще бъде на два паралелни потока – Web Development и WordPress, като лекциите ще бъдат водени както от местни гурута, така и от чуждестранни master-и (вижте пълния списък от лектори на сайта на събитието). Освен двата паралелни потока, ще имате възможност да получите лично консултация от WordPress експерти в Happiness Bar на WordCamp!

Какво чакате?

WordCamp Sofia

Регистрирайте се и заповядайте на 20.10.2012 в Telerik Academy

Ако сте опитен уеб-девер, или начинаещ в разработката на сайтове, или просто ви е любопитно как бързо и лесно можем да правим уебсайтове с WordPress – това е мястото за Вас!

Регистрацията е на скромната цена от 25 лева – ще си ги избиете не само с лекциите, а и с кафетата, почерпката, тениските и останалите сувенири от събитието, както и запознанствата с яки хора като Вас, които искат да бъдат в крак с технологиите и да се възползват максимално от една такава конференция.

Ще се видим там!

, , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>